sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Suloinen sunnuntai

Helppoja hyvänolon neuleita Lentävässä Lapasessa

Hyvää oloa neulomalla kurssien ohjaajana toiminen on ihanaa. Voi miten tykkään tavata mukavia naisia ja pysähtyä viettämään heidän kanssaan päivän hyvää tekevän käsityön parissa. Ja parempaa paikkaa kurssittelulle ei olekaan kuin Järvenpään Lentävä Lapanen.



Mielestäni on ihanaa, että kursseilleni "uskaltavat" tulla myös ne, jotka eivät koe olevansa mestarineulojia, vaan enemmänkin aloittelijoita ja niitä, joista useille on jäänyt kurjia kokemuksia koulukäsityöstä. Heillekin, jotka neulovat paljon ja saavat aikaan taidokkaita luomuksia olen päässyt antamaan jotain uutta näkökulmaa käsillä tekemiseen. Se on mielestäni palkitsevaa ja mukavaa. Hyväksyvän tietoisen läsnäolon taito (mindfulness) kulkee kursseillani punaisena lankana ja päivän/illan aikana tehdään myös pieniä virkistäviä ja voimaannuttavia harjoitteita.
 
Helppoja hyvänolon neuleita -kurssilla aloitetaan valmistamaan itselle helppo, mutta kuitenkin näyttävä neule, itselle mieluista langasta. Myös värien merkitykseen perehdytään kurssin aikana ja aistitaan sitä mikä väri tuntuu kutsuvat juuri nyt, tässä elämänvaiheessa tai vuodenaikana tai yleensä.


Helppoja hyvänolon neuleita on seuraavaksi mahdollista päästä neulomaan Helsingin Hakaniemen Vihreään Vyyhtiin sunnuntaina 16.11 klo 10-15 (ilmoittautuminen www.vihreavyyhti.fi)  tai Espoon Leppävaaran Café Perobaan torstaina 20.11 klo 17-20 (ilmoittautuminen zentiina@zentiina.fi) . Olet sydänlämpimästi tervetullut mukaan!

 

4 kommenttia:

  1. Kiitos Tiina, upeita uusia töitä pääsi puikolle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipa kiva sunnuntai! Kiitos teille Lentäville Leideille että sain taas tulla ja olla.

      Poista
  2. Tuon Cafe Peroban kurssille oon jälleen tulossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä olisikaan sen mukavampaa kuin se että siellä taas nähdään :)

      Poista